Δημιουργία σωματείου ενοικιαστών στην Θεσσαλονίκη

Δημιουργία σωματείου ενοικιαστών στην Θεσσαλονίκη

αναδημοσίευση από την Κόκκινη σελίδα. 

Στις 15 Ιανουαρίου, στις 18:00 συναντιόμαστε στην «Αίθουσα Νερού» στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα μας, για τη δημιουργία σωματείου ενοικιαστών.

Στην εναρκτήρια συνάντησή μας, στις 29 Νοεμβρίου, μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας από τη ζωή μας στο ενοίκιο, από τις αυθαιρεσίες μεσιτών και ιδιοκτητών, στους οποίους καταβάλουμε ένα τόσο μεγάλο μέρος των χαμηλών μας μισθών.

Εκεί σχεδιάσαμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να οργανωθούμε, αφενός προσφέροντας άμεση βοήθεια στα καθημερινά προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη προστασίας ενοικιαστών, αφετέρου παρεμβαίνοντας οργανωμένα και θεσμικά για να διεκδικήσουμε δομικές πολιτικές παρεμβάσεις προς όφελος των ενοικιαστών.

Στις 15 Ιανουαρίου, στις 18:00 συναντιόμαστε στην “Αίθουσα Νερού”, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα μας, για τη σύσταση και τον σχεδιασμό δράσεων του σωματείου ενοικιαστών.

Βάλτε το στο ημερολόγιο σας, πείτε το και στις/ους φίλες/ους σας, μοιραστείτε το μήνυμα με ενοικιαστές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, και ελάτε μαζί να δημιουργήσουμε το σωματείο ενοικιαστών που χρειαζόμαστε.

*Εδώ μπορείτε να δείτε και το fb event για τη Συνάντηση.

Website | + posts